Tajne Penisa

trajno uvecanje penisa cvrsta erekcija neverovatan sex

- e-knjiga Tajne Penisa, 40 A4 stranica, file: 172 kb, format: ebi

Sadržaj:

Uvod
Funkcionisanje
Glatkost
Sigurnost
Zagrevanje
Vežbe za rastezanje
PRVA TEHNIKA
DRUGA TEHNIKA
TREĆA TEHNIKA
ČETVRTA TEHNIKA
Vežbe za cirkulaciju
Uvod u masturbaciju
Vežbe masturbacije
PRVA TEHNIKA
DRUGA TEHNIKA
TREĆA TEHNIKA
ČETVRTA TEHNIKA
PETA TEHNIKA
Prikaz PC-a
PC vežbe
Masaža
Uvod u vežbe
Izbor vežbi za svaki dan
Jača erekcija
Brzo svršavanje
Ispravljanje
Vitamini i lekovite biljke
Učestala pitanja
Appendix
Višestruki orgazam


Višestruki orgazam

Višestruki orgazam omogućava da doživite one prave osećaje koje idu pre ejakulacije, i kada odlučite da ejakulirate onda da to i uradite. Većina muškaraca se rađa sa ovom sposobnošću, a drugi jednostavno moraju vežbati da bi to postigli.

Kao prvo, da bi mogli doživeti višestruki orgazam morate imati veoma jake PC mišiće! Sve dok oni nisu jaki, možete sve zaboraviti, jer stvar neće funkcionisati.

Vežbanje ovih mišića je važno iz više razloga: omogućavaju jaču erekciju, dovode do intenzivnijeg (većeg broja) orgazma, pomažu u kontolisanju ejakulacije, smanjuju potrebno vreme za regeneraciju posle orgazma, i utiču na zdravje prostate. PC mišići se nalaze u karlici i predstavljaju osnovu intimnog zdravlja. Protežu se od venerinog brega pa sve do trtice. Možete ove mišiće osetiti na perineum-strani (između testisa i analnog otvora). Oni zajedno sa ostalim mišićima kontrolišu mokrenje. A takođe njima možemo zahvaliti dostizanje vrhunca kod žena i muškaraca. Kod muškaraca, ovi mišići se potpuno samostalno napumpavaju prilikom ejakulacije. Pojačati i kontrolisati ove mišiće predstavlja Tajnu seksa.

Kao drugo, morate dobro savladati vežbu "PC kočnice". Tj. morate biti sposobni da možete stati i na nivoima iznad 9. Vežbajte ovu tehniku, sve dok to ne dostignete. Kada to uspete, počnite sa vežbama odugovlačenja ejakulacije.

Razvijanje višestrukog orgazma:

Ovaj metod možete vežbati prilikom masturbacije ili vođenja ljubavi.

1. Kada osetite da ste dostigli recimo 6. stepen od maksimalnih deset, počnite sa vežbanjem PC kočenja. Zategnite nekoliko sekundi PC mišiće. Udahnite duboko, a prilikom izdisanja opustite se malo sve dok se stanje uzbuđenosti na skali malo ne spusti. Najverovatnije će i erekcija nešto malo više da se spusti na početku. Obratite veliku pažnju na to šta osećate. Ponavljajte ove vežbe sve dok nivo uzbuđenja dostiže vrhunac! Suzdržavajte se i na nivoima 7, 8, 9!

2. A sada pokušajte da dostignete 9.9 –na skali, pre orgazma pokušajte da zategnete PC mišiće tako jako i tako dugo koliko god je to moguće. Udahnite usput i zadržite vazduh nekoliko sekundi. Otvorite oči i tako ih i držite. Koncentrišite se na osećanja i na strujanje kroz celo telo.

3. Ukoliko ste sve dobro uradili, a PC mišići su vam dovoljno jaki, možete preći na višestruki orgazam, koji ...© 2010 Tajne Penisa